Publisert den 13.05.2017 i Møter, News in English, Nyheter

Cyber Risks, what is the exposure for the shipping sector and how can it be mitigated?

The Norwegian Maritime Law Association invites all members to a seminar 22 May 2017, 17:00 – 21:00 at the Norwegian Shipowners’ Association (Rådhusgata 25, Oslo).

Topics:

Cyber Risks from a shipowner’s perspective

• Karin Gjersøe, Attorney at Law, Torvald Klaveness

Introduction to BIMCO Guidelines on Cyber Security on board ships

• Phil Tinsley, Maritime Security Manager, BIMCO

Cyber Risk from a marine insurance point of view

• Anders Langeland Johannesen, Senior Vice President, Norwegian Hull Club

casualty

Light refreshments will be served.

Welcome!

For registration to the seminar, please send an email to:

Hege Byfuglien, hby@svw.no within 18 May 2017.

Participation fee NOK 100. (Free entrance for participants with company membership.)

Please make your payment to Den Norske Sjørettsforening account no. 6012.05.51003.