Young CMI Norway

Publisert den 18.12.2019 i Møter, News in English, Nyheter

The Annual Meeting of Young CMI Norway is expected to take place on 15th January 2020.

At the Annual Meeting, a number of seats both on the Board of the association and on the Nomination Committee will be up for election.

If you are interested in serving on the Board or on the Nomination Committee or would like to suggest other possible candidates for these positions, we encourage you to read the attached for further information. To ensure that the Nomination Committee may consider your proposal, we kindly ask that you submit same within 1 December 2019.

YCMI Board election