Young CMI Norway er ungdomsorganisasjonen til Sjørettsforeningen. YCMINs målsetning er å gi Sjørettsforeningens yngre medlemmer et faglig og sosialt tilbud, samt å bidra i det arbeidet som gjøres i Sjørettsforeningen .

• Våre vedtekter finner du her.

Vi arrangerer utflukter og sammenkomster hvor siktemålet er å heve kompetansen og interessen for den maritime næring. Videre er det et viktig mål for oss å bevare og ytterligere styrke det gode miljøet blant de yngre med interesse for sjørettslig problemstillinger.

Organisasjonen ble stiftet i desember 2002 og har hatt sitt virke siden. Kriteriene for å være medlem hos oss er kun at du er medlem av Sjørettsforeningen og at du er under 40 år.

Hvis du ønsker å få vite mer om vårt arbeid og våre arrangementer kan du kontakte styret (se høyre spalte). Annetsteds på nettstedet finner du også et innmeldingsskjema samt påmelding til e-postlisten for dem som ikke har personlig medlemskap.

Du kan også følge oss på Facebook: www.facebook.com/YoungCMI.

Styrets leder:

Marte Kapstad Roen
Advokatfirmaet Schjødt
maro@schjodt.no

Styre:

Agnete Larsen
Assuranceforeningen Skuld
agnete.larsen@skuld.com

Linn Beate Woll
BA-HR
linwo@bahr.no

Gaston Costas